Logo

blikk.jpgTjenester

Våre arbeidsområder:

Tak og fasade:
Vi leverer og monterer komplette takløsninger i både stål, metall og stein, samt fasadeløsninger i glass og metall. Kombinasjonen glass og metall gir ikke bare et moderne og vakkert utseende men er også den kombinasjonen som gir en totalt vedlikeholdsfri løsning. For å holde bygget tett leverer og monterer vi alle bygningsbeslag og takrennesystemer.

Ventilasjon:
Vi leverer og monterer komplette luftbehandlingsanlegg til eneboliger / leiligheter og næringsbygg, avtrekksanlegg til storkjøkken og husholdning og prosessventilasjon og sponavsug og røykgass. Vi er også FLEXIT proffpartner.


FX-Proffpartner 2.jpg

                              

       

            "for Blikkenslageren"                                                                         plannja logo.gif

                                                                                                      

Solavskjerming:
I Lofoten er naturkreftene absolutt tilstede og det krever værbestandige produkter. Tundra Screen solavskjerming er laget i aluminium og lagernylon, har et pent design, flere valgmuligheter på farger og spesialtilpasning på størrelser. Vi har levert og montert disse med kun gode erfaringer.

Skorstein:
Vi leverer og monterer frittstående skorsteiner i syrefast stål til alle typer brensel og alle typer bygg. Vi har også levert og montert et stort antall piperehabiliteringssytemer til boliger og bygg som har fått fyringsforbud når murpipens tilstand ikke har vært godkjent.

Vi leverer og monterer også: